Het bandenparadijs

Banden die wij kunnen leveren

Kinderwagenbanden.

Onze profielen
Dit is een overzicht van de profielen die wij leveren kunnen.

Wij leveren verschillende soorten banden.

Nieuw profiel

Vanaf april 2017 hebben wij een nieuw, door onszelf ontworpen profiel in gebruik. Dit profiel is van een ander materiaal dan onze voorgaande profielen en laat zich perfect verlijmen. Het profiel is breed inzetbaar voor velgen met een binnenmaat vanaf 15 mm tot 22 mm. Onder andere de meeste Nederlandse, Britse, Belgische en Scandinavische wagens van de periode 1950 - 1990 kunnen wij met dit profiel weer aan banden helpen.

Poppenwagenbanden.

Vanaf december 2017 hebben wij ook een nieuw poppenwagenprofiel. Dit profiel is inzetbaar voor velgen met een binnenmaat van 12 - 16 mm.

Indien je denkt dat je toch nog een andere band nodig hebt neem dan even contact op, we hebben soms nog wel wat afwijkende bandjes liggen die we hier niet weergeven.

Banden-Dubbelprofiel

Banden exact op maat.

Meestal leveren wij banden op maat. Dit komt van een profiel dat wij als metergoed aangeleverd krijgen en dat wij zelf op de juiste lengte afknippen en vervolgens plakken. Indien dit goed gebeurt is de las amper zichtbaar.

Wij leveren overwegend wit profiel maar van de ronde profielen hebben wij een zwarte uitvoering zodat wij ook bijvoorbeeld antieke Victoriaanse wagens weer van banden kunnen voorzien.

Overige banden

We hebben ook nog rond profiel van 10, 12, 14 en 16 mm., zowel in zwart als wit.
Daarnaast hebben we nog enkele oldstock (oud, maar ongebruikt) banden, vraag dus naar de mogelijkheden.

Let op: Wij hebben géén luchtbanden of brede (foam) banden voor moderne wagens!

Onze banden zijn voor meer dan alleen maar kinderwagens te gebruiken. Zoals: kinderfietsjes, bolderkarren, trapauto's, speelgoed, theewagens, vliegende hollanders, zonnebedden, kleine draaiorgels, wiegen etc. etc.

Scroll naar boven