Gastenboek

 

U kunt hier uw mening geven of vraag stellen.
Wenst of verwacht u een antwoord, gebruik dan het contactformulier.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 52.90.49.108 op.
Je bericht wordt pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
13 berichten.
Marian Bruininx Marian Bruininx uit Reusel heeft geschreven op 28-11-2021 om 19:25
Wat een mooi gastenboek, wij hebben zelf ook een erratum van mijn schoonouders, ik leerde mij man kennen in 1978, op zolder bij mijn man stond de kinderwagen uit 1950, echt prachtig, zei tegenzin schoon moeder dat ik die graag wil, heb deze op gepimpt, en met trots rond gereden met mijn 2 zonen,en ook mijn 2 kleinkinderen hebben er in gelegen. Het was een kinderwagen van ,van Delft.
Sophia vannder hoorn Sophia vannder hoorn uit Gouda heeft geschreven op 15-08-2021 om 22:42
De Engelse wagen waar onze kinderen in gelegen hebben wilde mijn schoonzoon en dochter ook graag gebruiken Na 25 jaar op zolder te hebben gestaan was hij wel toe aan een opknapbeurt Nelly was zeer vriendelijk en behulpzaam en blijkt een vakvrouw De kinderwagen is prachtig geworden Wat een werk geweest maar zo mooi gedaan De kinders vinden hem prachtig Nogmaals ongelofelijk bedankt Peter en Sophia van der Hoorn
Diana Diana uit Vlaardingen heeft geschreven op 30-07-2021 om 08:41
Ik heb een prachtige wagen maar er zaten nog oude banden onder. Het gebeurde mij dat een van mijn banden doormidden brak. Gelukkig vond ik deze site en werden mijn banden heel snel geleverd nadat ik ze had bestelt. Super blij mee. Had ik veel eerder moeten doen. Mijn wagen is weer als nieuw. Heel erg bedankt
De Graeve De Graeve uit Dordrecht heeft geschreven op 07-07-2021 om 08:45
Op zolder bij m'n schoonvader stond de kinderwagen waar mijn man nog in gelegen heeft. Deze kon wel een opknap en poetsbeurt gebruiken. Contact met Nelly was vanaf het eerste moment super. Zeer gastvrij en vriendelijk zijn wij ontvangen. Na een aantal dagen konden wij de wagen weer ophalen en hij is prachtig geworden. Wij gaan hem een mooi plekje geven in huis. Dank je wel Nelly , het was voor ons een flinke afstand maar het was het waard .
Fam. van Keulen Fam. van Keulen uit Middelburg heeft geschreven op 10-06-2021 om 22:16
Wat zijn we blij met de nieuwe banden voor onze oude kinderwagen! Geleverd volgens afspraak en goede omschrijving voor de montage! We genieten enorm van het resultaat. Heel hartelijk dank!!
Yvonne Yvonne uit Oosterhout nbr heeft geschreven op 10-04-2021 om 17:28
Dank voor de snelle levering en de duidelijke instructies. De bandjes voor de oude kinderwagen zaten snel om de velgen. Mijn dochter kan hem weer gebruiken na de geboorte van hun eerste kindje.
Kick van Werven Kick van Werven uit Maren Kessel heeft geschreven op 04-12-2020 om 19:50
Die mijnheer op de site, is de opa van mijn opa. Mijn opa heet ook Marinus trouwens. Erg leuk om te zien. Wij hebben zo'n kinderwagen hier thuis staan. Ook zo'n blauwe.
Ruud Hiddink Ruud Hiddink uit Ruurlo heeft geschreven op 09-11-2020 om 16:48
Zojuist de door jullie geleverde bandjes omgelegd om de wieltjes van de oude poppenwagen van Tine. Ik ben zo enthousiast dat ik jullie meteen wil bedanken. De bandjes zien er prima uit en ze passen perfect mede dankzij het bijgeleverde montage voorschrift. Geweldig succes dus! Nogmaals bedankt en jullie ook succes gewenst met alles. Groet Ruud Hiddink, Ruurlo.
Nora Nora uit Zwaanshoek heeft geschreven op 13-09-2020 om 12:44
Onze kinderwagen is gemaakt naar wens. Meneer en mevrouw Sloep zijn heel gastvrij en weten wat er aan een kinderwagen moet gebeuren om deze weer op te knappen. Wij zijn heel blij met de geboden service en raden iedereen aan de ouderwetse kinderwagen op te laten knappen door deze lieve mensen!
Jan buitenga Jan buitenga uit Smilde heeft geschreven op 13-05-2020 om 19:06
In de jaren 1955/56 was ik jongste kantoorbediende bij Gulden Span. Directeur was toen ......Claerhoudt. Boekhouder Douwe Smit. Smit is later bij de politie in Heerenveen gaan werken. Goede herinneringen aan Smit. Ook speelden we zomeravond voetbal in de bedrijfscompetitie... Voetbalveldje aan de Rozenstraat. We werkten ook nog op zaterdagmorgen. Mijn eerste kantoorbaan voor hfl. 15,—p.week. Iedere dag 28km heen en 28 km terug zonder je wist niet beter.
Marjolein Legerstee Marjolein Legerstee uit Egmond a/d Hoed heeft geschreven op 12-03-2019 om 16:17
Afgelopen zondag mijn poppenwagen opgehaald na restauratie. Wat is het mooi geworden. Ben zó blij hiermee. 2 Generaties hebben er mee gespeeld en nu kan de wagen wéér 2 generaties mee. Nelly wat ben je een vakvrouw! Dank
Willy kroes Willy kroes uit Huizen heeft geschreven op 04-01-2019 om 14:50
Aan deze fabriek (Jonkers in Gorredijk) heb ik vele herinneringen kon namelijk vanuit onze woonkamer in de laaskmer kijken en ken de hele fabriek in de Lijnbaan te Gorredijk Ook blijkt deze familie in mijn stamboom voor te komen. Dan is de wereld wel erg klein.
Henk e Anja Klok Henk e Anja Klok uit Den Helder heeft geschreven op 27-07-2018 om 16:14
Dank voor de zeer snelle levering, passen perfect en binnen 5 minuten als gegoten om de velg Dank!!

Scroll naar top