Gastenboek

 

U kunt hier uw mening geven of vraag stellen.
Wenst of verwacht u een antwoord, gebruik dan het contactformulier.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.215.77.193 op.
Je bericht wordt pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Yvonne Yvonne uit Oosterhout nbr heeft geschreven op 10-04-2021 om 17:28:
Dank voor de snelle levering en de duidelijke instructies. De bandjes voor de oude kinderwagen zaten snel om de velgen. Mijn dochter kan hem weer gebruiken na de geboorte van hun eerste kindje.
Kick van Werven Kick van Werven uit Maren Kessel heeft geschreven op 04-12-2020 om 19:50:
Die mijnheer op de site, is de opa van mijn opa. Mijn opa heet ook Marinus trouwens. Erg leuk om te zien. Wij hebben zo'n kinderwagen hier thuis staan. Ook zo'n blauwe.
Ruud Hiddink Ruud Hiddink uit Ruurlo heeft geschreven op 09-11-2020 om 16:48:
Zojuist de door jullie geleverde bandjes omgelegd om de wieltjes van de oude poppenwagen van Tine. Ik ben zo enthousiast dat ik jullie meteen wil bedanken. De bandjes zien er prima uit en ze passen perfect mede dankzij het bijgeleverde montage voorschrift. Geweldig succes dus! Nogmaals bedankt en jullie ook succes gewenst met alles. Groet Ruud Hiddink, Ruurlo.
Nora Nora uit Zwaanshoek heeft geschreven op 13-09-2020 om 12:44:
Onze kinderwagen is gemaakt naar wens. Meneer en mevrouw Sloep zijn heel gastvrij en weten wat er aan een kinderwagen moet gebeuren om deze weer op te knappen. Wij zijn heel blij met de geboden service en raden iedereen aan de ouderwetse kinderwagen op te laten knappen door deze lieve mensen!
Jan buitenga Jan buitenga uit Smilde heeft geschreven op 13-05-2020 om 19:06:
In de jaren 1955/56 was ik jongste kantoorbediende bij Gulden Span. Directeur was toen ......Claerhoudt. Boekhouder Douwe Smit. Smit is later bij de politie in Heerenveen gaan werken. Goede herinneringen aan Smit. Ook speelden we zomeravond voetbal in de bedrijfscompetitie... Voetbalveldje aan de Rozenstraat. We werkten ook nog op zaterdagmorgen. Mijn eerste kantoorbaan voor hfl. 15,—p.week. Iedere dag 28km heen en 28 km terug zonder je wist niet beter.
Marjolein Legerstee Marjolein Legerstee uit Egmond a/d Hoed heeft geschreven op 12-03-2019 om 16:17:
Afgelopen zondag mijn poppenwagen opgehaald na restauratie. Wat is het mooi geworden. Ben zó blij hiermee. 2 Generaties hebben er mee gespeeld en nu kan de wagen wéér 2 generaties mee. Nelly wat ben je een vakvrouw! Dank
Willy kroes Willy kroes uit Huizen heeft geschreven op 04-01-2019 om 14:50:
Aan deze fabriek (Jonkers in Gorredijk) heb ik vele herinneringen kon namelijk vanuit onze woonkamer in de laaskmer kijken en ken de hele fabriek in de Lijnbaan te Gorredijk Ook blijkt deze familie in mijn stamboom voor te komen. Dan is de wereld wel erg klein.
Henk e Anja Klok Henk e Anja Klok uit Den Helder heeft geschreven op 27-07-2018 om 16:14:
Dank voor de zeer snelle levering, passen perfect en binnen 5 minuten als gegoten om de velg Dank!!

Scroll naar top