Het onderdelenmagazijn.

Nieuwe en gebruikte onderdelen.

Wij hebben diverse onderdelen, zowel nieuw als gebruikt(origineel). Je kan dan denken aan riempjes, bekleding voor de duwstang, diverse rubbers, spatbordjes, naven, wielen, verschillende soorten veren, knoppen etc. Deze voorraad is sterk wisselend en wordt daarom ook niet actueel op deze website weergegeven. Als je iets nodig hebt stuur dan even een mailtje, liefst met een foto van het oude onderdeel of een vervangend onderdeel zodat wij kunnen kijken of we je kunnen helpen of misschien een alternatief kunnen bieden.

Wij leveren riempjes, uitsluitend tuigleer, in diverse maten en kleuren. De meest gangbare kleuren zijn naturel, wit en zwart maar ook andere kleuren zijn leverbaar. Vermeld bij een aanvraag altijd de lengte en de breedte alsmede de toepassing. Bij voorkeur krijgen we ook foto´s van een oud riempje en de bevestigingspunten.

Met name de witte bekleding van de duwstang wil nog al eens verkleuren, om je wagen weer een fris uiterlijk te geven leveren wij nieuwe bekleding. De meest voorkomende kleuren zijn ook hier wit en zwart ook andere kleuren zijn echter mogelijk. Op de foto hebben we de nieuwe bekleding (zwart en wit) over een vergeelde duwstang geschoven voor het kleurverschil, uiteindelijk zal de hoes zich zetten naar het profiel van de duwstang.

Remrubbers voor o.a. Silver Cross kinderwagens

Originele rubbers zijn helaas niet meer verkrijgbaar. De afgebeelde rubbers kunnen wij leveren.

Wij hebben verschillende, vaak nog originele, onderdelen. Aangezien deze voorraad sterk varieert kunnen we hier niet alles afbeelden. Als je iets nodig hebt, stuur dan even een e-mail, liefst met foto.

Scroll naar boven