De kleine showroom

Poppenwagens.

Engelse modellen

Poppenwagens in Engelse modellen, met ongelijke wielen, zijn schaars. De poppenwagens die wij hebben kunnen vinden proberen wij zoveel mogelijk het uiterlijk te geven van de grote wagens. De poppenwagens met de gelijke wielen die afgebeeld zijn worden ook door ons gerestaureerd omdat dit toch wel bijzondere wagentjes zijn.

Origineel of pimpen

De toepassing van de wagentjes is mede bepalend voor de wijze van restauratie.
Wagens die uitsluitend bedoeld zijn om neer te zetten (bijvoorbeeld van een verzamelaar of voor een reborn pop) zullen wij zoveel mogelijk restaureren in originele staat.
Speelwagentjes voor de dochtertjes of de kleindochtertjes kunnen wij eventueel ook pimpen (opleuken). Bijvoorbeeld door frisse, felle kleuren te gebruiken en/of een thema te verwerken zoals bijvoorbeeld lieveheersbeestjes. Zo hebben we onder andere twee identieke wagentjes gemaakt voor een tweeling, het enige verschil tussen de wagentjes zijn de initialen. Een ander wagentje hebben we juist een klassiek uiterlijk gegeven.

De poppenwagens

Hieronder staan de foto´s van de diverse wagens die wij hebben of hadden. Klik op de tekst voor meer informatie. Van veel wagens weten we het merk. Helaas hebben we (nog) niet van alle wagens het type en bouwjaar. Als u aan de hand van de foto´s meer informatie heeft over de wagens, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij willen proberen zo volledig mogelijk te zijn.

Scroll naar boven